AlapanyagokSzámunkra a legfőbb szempont az állatok jóléte. Ezért teljes és kiegyensúlyozott táplálást ajánlunk a különbözőbb korú és súlyú macskának. Termékeink Kedvence számára megfelelő mennyiségű fehérjét, zsírt, szénhidrátot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Éppen ezért, kiemelten fontos számunkra a megfelelő alapanyag gondos kiválasztása, a génkezelt alapanyagok kizárása. A termékeinkben felhasznált húsok mindig egészséges egyedekből származnak és akár emberi fogyasztásra is alkalmasak.

A MEGFELELŐ TÁPLÁLÁS az egyik legfontosabb tényező az állatok kiváló egészségi és fizikai állapotának megőrzése szempontjából. Mind a táplálkozási szakértőknek, mind az állatorvosoknak az a meggyőződésük, hogy kizárólag az olyan eledel lehet megfelelő a macskák számára, amely egyedi adottságaikat is figyelembe veszi: méretüket, életkorukat és fizikai állapotukat. Egy teljes értékű eledel legfontosabb jellemzője, hogy az összetevők olyan kiegyensúlyozott kombinációját nyújtja amely megfelelő mennyiségben tartalmaz fehérjéket, zsírokat (beleértve a többszörösen telítetlen omega 6 és omega 3 zsírsavakat), szénhidrátokat, valamint vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezen összetevők optimális mennyiségben történő rendszeres fogyasztása biztosítja a kiegyensúlyozott energia ellátást, a növekedéshez, a regenerációhoz, és a szaporodáshoz szükséges építő anyagokat, továbbá elősegíti az immunrendszer megfelelő működését. Ezek mindegyike elengedhetetlen az állatok kiváló fizikai állapotának megőrzéséhez.

A CAT VITAL eledelek kiegyensúlyozott energiaellátást biztosítanak a macskáink számára a fehérjék, a zsírok és a szénhidrátok egyedileg meghatározott arányának köszönhetően. A CAT VITAL által biztosított alábbi tápanyagok létfontosságúak az anyagcserében és a szervezet működésében:

FEHÉRJÉK (beleértve minden létfontosságú aminosavat, mint a taurin),

ZSÍROK (beleértve a többszörösen telítetlen omega 6 és az omega 3 zsírsavakat),

SZÉNHIDRÁTOK (pl. prebiotikus inulin és étkezési rostok),

VITAMINOK, - ÁSVÁNYI ANYAGOK (például a makroelemek: Kalcium, Foszfor, Kálium, Magnézium, Nátrium, és mikroelemek: Vas, Réz, Szelén, Cink, Mangán).

A CAT VITAL eledelek olyan speciális formulákat tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek a jó fizikai erőnlét megőrzéséhez, ezen kívül csökkentik a leggyakrabban előforduló egészségügyi problémák veszélyeit is. A természet a macskákat olyan alapvető védelmi rendszerekkel ruházta fel, melyek az egészségüket és a jó közérzetüket védik. Ezek a bőr, a szőrzet, az emésztő-, a kiválasztó-, és az immunrendszer. Az eledelhez hozzáadott speciális tápanyagok bizonyítottan segítik ezeknek a védekező rendszereknek a harmonikus működését.
Fehérjék


ZsírokSzénhidrátok

Rostok


Vitaminok